Bernadet Bouwman

Huisarts Musselkanaal

Graag wil ik mij introduceren als uw nieuwe huisarts per 1 april 2020.
Uw huidige huisarts Dokter Meijer gaat met pensioen.
Mijn naam is Bernadet Bouwman, ik ben ruim 15 jaar huisarts, waarvan bijna 15 jaar praktijkhouder samen met mijn collega in de Wieke in Stadskanaal. Ik stop daar als praktijkhouder omdat ik graag op kleinere schaal verder wil, en wel graag in het voor mij inmiddels bekende gebied wil blijven werken. Ik ben 45 jaar, woon in Westerlee en ben getrouwd. Samen met mijn man hebben we een akkerbouwbedrijf. (Dat ziet u ook terug in het logo, de koren aar met een aesculaap erin)
We hebben drie zoons.
Ik hoop samen met u, met de voor u bekende assistentes, een goede tijd tegemoet te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in en kijk er naar uit om u te leren kennen. Wellicht goed om te weten, ik ben een echte Groninger en spreek dialect indien gewenst.
Er zal af en toe een waarnemend huisarts in de praktijk werken. Verder zal er in eerste instantie niet veel veranderen aan de wijze van praktijk voering.
Verder wil ik u nog wijzen op het belang van het LSP, het landelijk schakelpunt voor gegevens uitwisseling op bijvoorbeeld de huisartsenpost. De dienstdoende huisarts kan in overleg met u dan inzage krijgen in de laatste consulten en belangrijke voorgeschiedenis en allergieën.
Graag nodigen we u uit om hiervoor een machtiging via de assistente af te geven. De benodigde documenten zijn via de assistente te verkrijgen.
Verder is het belangrijk om veranderingen in uw privé situatie ( telefoonnummer, bij voorkeur ook mobiel en email adres en woonadres) aan ons door te geven, zodat indien nodig, we u altijd kunnen bereiken.

We gaan er samen voor

Huisarts praktijk Musselkanaal