Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij de huisarts, de praktijkverpleegkundige of de assistente? Dit kan iedere werkdag voor 10:00 uur.

Aangeven waarvoor u komt

Wanneer u onze praktijk belt, krijgt u één van de praktijkassistenten aan de telefoon. Zij zal u vragen naar de reden dat u belt en stelt u een aantal vragen om zo uw hulpvraag precies duidelijk te krijgen. Uiteraard doen de praktijkassistenten alles in samenspraak en overleg met de huisarts.
De vragen die zij stelt zorgen ervoor dat u als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment en bij de juiste hulpverlener.

Voor een goede planning is het belangrijk van tevoren aan te geven of u één of meerdere klachten wilt bespreken of dat u een gesprekje met de huisarts wilt. Dit om de juiste tijd hiervoor te reserveren en te voorkomen dat de spreekuren onnodig uitlopen. Dit is voor niemand prettig!

Huisbezoek?

Bent u niet in staat om in de praktijk te komen? Dan kunt u met de assistente overleggen of de huisarts of praktijkverpleegkundige bij u langs kan komen. Zij zal u dan ook vertellen wanneer dat kan.

Verhinderd?

Bent u verhinderd? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan de assistente door.
Zij kan uw spreekuurplek weer aanbieden aan een andere patiënt.